sâmbătă, 26 iunie 2021

”Sportul înseamnă mişcare, mişcarea înseamnă viaţă!”

Ziua de miercuri, 23 iunie 2021,  a fost despre sport și mișcare. A fost despre reiterarea unor valori sportive ca: spiritul de echipă, fair-play-ul, solidaritatea și tolerența. Domnul profesor Ruști Florin Daniel, amfitrionul proiectului educativ ”Sportul înseamnă mișcare, mișcarea înseamnă viață!”, a propus desfășurarea a două activități foarte îndrăgite de copii:

- Campionatul de handbal la nivelul claselor gimnaziale

- ”I love my bike!” , drumeție cu bicicletele

În prima parte a zilei, elevii de gimnaziu însoțiți de profesorii diriginți s-au deplasat pe terenul mare de sport, pus la dispoziție de autoritățile locale prin domnul primar Mihai Senic. S-au jucat probele pe clase,  apoi cele între clase. S-au evidențiat:

- locul I, clasa a VII-a B, prof. diriginte Matei Claudiu Ionel

- locul II, clasa a VI-a A, prof. diriginte Huțuleac Ovidiu

- locul III, clasa a VI-a B, prof. diriginte Sabin Cristina

- mențiune, clasa a V-a, prof. diriginte Burac Marinela

În partea a doua a proiectului s-a parcurs traseul ”I love my bike” cu evidențierea zonelor ”fierbinți” în care atât bicicliștii și pietonii trebuie să aibă o atenție sporită datorită lucrărilor de modernizare desfășurate în localitate. S-au reamintit regulile de circulație și protecție pentru bicicliști și s-a verificat starea tehnică a bicicletelor. Traseul a fost parcurs cu ușurință, fără incidente sau evenimente neplăcute.

Felicitări tuturor!












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu