sâmbătă, 26 iunie 2021

Sfârșit de an instructiv-educativ la Școala Primară ”Ilie Grămadă” Zaharești

Miercuri, 23 iunie 2021, la Școala Primară ”Ilie Grămadă” din Zaharești a avut loc Festivitatea de încheiere a anului instructiv-educativ 2020-2021. Pe terenul de sport, recent inaugurat de autoritățile stroieștene, sub un soare fierbinte de iunie, încă de la orele dimineții au apărut școlărei și școlărițe, prichindei de grădiniță și absolvenți de școală primară, însoțiți, ici-colo, (cu respectarea normelor COVID-19) de către un părinte sau un bunic.

După tradiție, elevii absolvenți ai clasei I au rostit ”Jurământul Abecedarului”. Apoi fiecare preșcolar și elev a fost strigat de către educatorul grupei/învățătorul clasei pentru a primi diplome și premii.

Ne-a onorat cu prezența domnul primar Senic Mihai. Mesajul său de felicitare a cuprins aprecieri deosebite pentru preșcolarii, elevii și părinții școlii zahareștene, evidențiind în egală măsură și munca personalului didactic. 

Doamna director Ciuc Maria a fost alături de acest eveniment de la distanță transmițând un mesaj de mulțumire elevilor și părinților pentru încheierea unui an școlar fructuos și pentru un parteneriat educațional stabil și funcțional. 

Felicitări absolvenților! Mulțumiri părinților și bunicilor pentru susținerea activă din acest an școlar!

Vacanță plăcută!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu