vineri, 21 iunie 2024

Când 1 = 2 + 3...

"Știți cât este 2+3? Cinci? Da, poate e corect. Eu cred, însă, că 2 + 3 = 1. Astăzi, aș vrea să vă demonstrez acest lucru. Să ne imaginăm că 1, 2, 3 sunt locurile de pe podiumul de premiere. Rezultatele celor de pe podium reprezintă o sumă de eforturi personale. Însă performanța celui de pe locul I este suma dintre munca celui de pe locul al II-lea și dintre motivația celui de pe poziția a III-a. Deci pentru a fi pe locul I, pentru a fi primul, pentru a fi 1, ai nevoie de două ori mai multă muncă, dar și de trei ori mai multă motivație."

(pr.prof.înv.primar Rusu Toader)

Pe fondul acestor reflecții s-a desfășurat la Școala Gimnazială Stroiești Festivitatea de Premiere. Ziua de joi - 20 iunie 2024 a fost momentul de atenție pentru întreaga comunitate școlară stroieșteană. Adunați în Sala Mare a Căminului Cultural Stroiești, elevii și părinții, cadrele didactice și invitații au realizat Careul de Premiere al anului școlar 2023-2024. 

Prezentăm câteva dintre reperele careului. Evenimentul a debutat cu ascultarea Imnului Național al României. Apoi, s-au oferit diplomele "Prietenul Școlii Gimnaziale Stroiești" pentru domnul economist Dumitru G.Muntean, domnul primar Senic Mihai și domnul insp.prof.înv.primar Șpac Laurentie

Domnul Dumitru G.Muntean a oferit celor mai buni elevi din clasa a VIII-a tradiționalele premii "Nicu, cavaler de Popovici". 

Domnul primar Senic Mihai a înmânat din partea Consiliului Local și a Executivului stroieștean Premiile Speciale pentru elevii fruntași ai claselor din gimnaziu și Premiile pentru rezultatele deosebite la concursuri.

Domnul profesor Huțuleac Ovidiu a evidențiat în fața publicului reușitele matematice ale elevilor din gimnaziu la Concursul COMPER, iar domnul profesor Ruști Florin Daniel a răsplătit performanțele sportive ale echipei de handbal cu diplome și medalii.

În continuare, cadrele didactice Bondar Adriana Elena, Rusu Lilioara Mariana, Rusu Toader, Ostaficiuc Rozuca și Șpac Laurentie au oferit diplome, coronițe, medalii și cărți pentru elevii merituoși ai învățământului primar. 

Profesorii diriginți Huțuleac Ovidiu, Ruști Florin Daniel, Matei Claudiu Ionel, Rîpan Laura Adriana, Ciobanu Cristina Gabriela și Burac Marinela au evidențiat performanțele școlare ale elevilor din gimnaziu. 

Doamna director prof. Ciuc Maria a mulțumit elevilor pentru răbdarea avută pe parcursul evenimentului, a evidențiat efortul și implicarea părinților în buna desfășurare a actului educațional în anul școlar încheiat, a felicitat interesul cadrelor didactice pentru a avea cât mai mulți elevi premianți și a urat tuturor o vacanță de vară cât mai frumoasă.

Felicitări tuturor!



























Un comentariu: