vineri, 7 iunie 2024

Pe poduri de lumină...

"Oamenii măreți sunt meteori meniți 

să ardă astfel încât 

pământul să fie luminat." 

(Napoleon)


Ziua Învățătorului - 05 iunie 2024 a fost pentru cadrele didactice ale școlii noastre un bun prilej de a-și dezvolta latura creativă, dar și de a se echilibra și reconfirma ca echipă. 

Astfel, pelerinajul didactic "Pe poduri de lumină" s-a potrivit perfect cu interesul profesorilor noștri de a testa (pentru proiecte tematice ulterioare) bogățiile turistice și frumusețile naturale ale județelor Suceava și Neamț. 

Proiectul a inclus două popasuri spirituale la Mănăstirea "Petru Vodă" și Mănăstirea "Sf. Ioan Iacob" de la Corlățeni. De asemenea, latura științifică a fost atinsă printr-o activitate de observare a Rezervației de Zimbri de la Vânători, parcurgerea traseului Poiana Largulului - Transrarău și urcarea pe o diferență de nivel de aproximativ 200 de metri a traseului care duce către Mănăstirea Corlățeni cu vedere spre Obcina Flocească și Vârful Prașca. Incursiunea a cuprins examinarea rezervației geologice "Adam și Eva" și a rezervației naturale "Pietrele Doamnei".

Dorim tuturor cadrelor didactice ca timpul de calitate petrecut laolaltă, deschiderea maximă spre explorare și capacitatea de a-i lumina pe ceilalți să le fie constante ale vieții profesionale și personale! 












Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu