joi, 20 iunie 2024

Sfârșit de an școlar la GPN Stroiești

"Viitorul este suma pașilor pe care îi faci, inclusiv a celor mici sau ignoraţi." 

Henri Coandă

Fiecare pas al copiilor este important. Cu atât mai mult, pașii făcuți în educație. Pașii mici în educație încep în timpul școlarizării timpurii (la grădiniță), iar monitorizarea și evidențierea lor trebuie să fie constantă.

În acest sens, Grădiniţa cu Program Normal Stroiești a propus spre desfășurare programe de recompensare a micilor preșcolari la finalul anului școlar 2023-2024. 

Doamna educatoare George Loredana a realizat împreună cu copiii de la Grupa Fluturașilor serbarea școlară "La revedere, Grupa Mică!", preșcolarii primind diplome de absolvire.

Doamna educatoare Bădeliță Ștefania Rita i-a condus pe preșcolari din Grupa Piticilor "În lumea gâzelor și a florilor"  într-o serbare plină de culoare și personaje de poveste. La sfârșitul activității, încoronați prințese și prinți, copiii au fost declarați absolvenți ai Grupei Mijlocii.

Doamna educatoare Iurcu Gabriela Elena a fost amfitrionul unei activități foarte apreciate de copii și părinți. Organizată în spațiul de joacă,  serbarea "Adio, grădiniță!" a inclus momente diverse: recitare de poezii, interpretare de cântece, pictură pe față,  timp de joacă și o petrecere reușită.

Felicitări tuturor!
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu