vineri, 21 iunie 2024

Diplomele Prieteniei

"Singura prietenie de preţ este aceea care s-a născut fără niciun motiv." 

(Arthur van Schendel)

Intentia de a oferi o mulțumire scrisă, în formatul unei diplome, se numără printre inițiativele cu impact ale organizației noastre în anul școlar 2023-2024. Prin astfel de documente evidențiem  capacitatea de contribuție a colaboratorilor unității la creșterea calității actului educațional, la implementarea unor proiecte și programe educative sau la atragerea de fonduri materiale sau financiare. 

Recunoștința poate îmbrăca forme diverse, însă oferirea unui înscris de onoare ține de eficacitatea educațională privind parteneriatele și colaborarea de lungă durată. Diplomele Prieteniei devin instrumente reale ale planului de dezvoltare instituțională cu posibilitatea de a se transforma într-un element de cultură organizațională. 

Sfârșitul anului școlar 2023-2024 ne-a oferit posibilitatea să remarcăm pe domnul Dumitru G.Muntean, de profesie economist, care din anul 2011 oferă elevilor fruntași ai clasei a VIII-a PREMIILE SPECIALE "NICU, CAVALER DE POPOVICI". În acest sens,  Școala Gimnazială Stroiești i-a oferit Diploma Prieteniei pentru pentru contribuția deosebită în stimularea performanței școlare stroieștene și susținerea valorilor educaționale locale.

De asemenea,  am remarcat pe domnul primar Senic Mihai, ca exponent al administrației publice locale (Consiliul Local al Comunei Stroiești și Primăria Comunei Stroiești, pentru implicarea deosebită în dezvoltarea comunității școlare stroieștene și excelenta colaborare interinstituțională.

Nu în ultimul rând, domnului Șpac Laurentie, inspector școlar, profesor pentru învățământ primar, expert educațional, i s-a acordat titlul de Prieten al Școlii Gimnaziale Stroiești, pentru profesionalismul desăvârșit, pentru asumarea continuă a  misiunii de îndrumător al caracterelor, pentru vocația de creator al valorilor și pentru înțelepciunea didactică pusă în slujba școlii stroieștene în acest an școlar.

Felicitări tuturor și fie ca prietenia să dăinuiască mereu!





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu