joi, 20 iunie 2024

Laureat 2024 la Zaharești

 "Pentru ca o comunitate să fie întreagă și sănătoasă, trebuie să se bazeze pe dragostea și preocuparea oamenilor unii pentru alții." 

(Millard Fuller)

Preocupate de crearea unei comunități academice întregi și sănătoase, Școala Primară "Ilie Grămadă" Zaharești și Grădiniţa cu Program Normal Zaharești și-au sărbătorit laureații la sfârșitul anului școlar 2023-2024.  

În același sentiment de dăruire pentru celălalt și în spiritul iubirii față de meseria lor, cadrele didactice ale școlii Muscă Gabriela, Cocriș Ana Maria și Foca Brîndușa au desfășurat, joi - 20 iunie 2024, activitatea complexă "Laureat 2024" ce a cuprins momente artistice prezentate de elevii și preșcolarii absolvenți, un rămas-bun al elevilor de clasa a IV-a și festivitatea de premiere.

Invitați la acest eveniment au fost doamna director prof. Ciuc Maria, domnul primar Senic Mihai și comitetele de părinți ale claselor/grupelor. 

Antreul școlii a devenit un focar al bucuriei momentului de absolvire, bucurie ce o dorim tuturor copiilor în această vacanță de vară.

Felicitări tuturor absolvenților!

Felicitări cadrelor didactice pentru organizare!

Vacanță plăcută tuturor!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu